Υποβολή αίτησης

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αρχικά διαδικτυακά, συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία. Στη συνέχεια, το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα πρέπει να αποσταλεί εκτυπωμένο στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ.
Οι συστατικές επιστολές θα πρέπει να είναι σε σφραγισμένο και υπογεγραμμένο στο σημείο σφραγίσεως φάκελο από τον Καθηγητή / Εργοδότη ή και απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν έχετε εγγραφεί και θέλετε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας μπορείτε να το κάνετε με νέα αίτηση εγγραφής και δηλώνοντας το ίδιο e-mail με την προηγούμενη αίτηση. Τα νέα στοιχεία σας θα ενημερώσουν τα στοιχεία της παλιάς αίτησης.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αρχικά διαδικτυακά, συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία. Στη συνέχεια, το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών μαζί με το έντυπο αίτησης θα πρέπει να αποσταλεί εκτυπωμένο στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ. Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο αίτησης κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο εδώ.

Οι συστατικές επιστολές θα πρέπει να είναι σε σφραγισμένο και υπογεγραμμένο στο σημείο σφραγίσεως φάκελο από τον Καθηγητή / Εργοδότη ή και απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρότυπο συστατικής επιστολής κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο εδώ

Αν έχετε εγγραφεί και θέλετε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας μπορείτε να το κάνετε με νέα αίτηση εγγραφής και δηλώνοντας το ίδιο e-mail με την προηγούμενη αίτηση. Τα νέα στοιχεία σας θα ενημερώσουν τα στοιχεία της παλιάς αίτησης.

 

Αίτηση Συμμετοχής ΔΠΜΣ στην "Επιχειρηματικότητα"

 

Στοιχεία αιτούντος

 

Τίτλοι Σπουδών

Καταχωρήστε το βαθμό πτυχίου σας με ακρίβεια 2 δεκαδικών ψηφίων, πχ 7.84
Συμπληρώστε εφόσον υφίσταται!
Συμπληρώστε εφόσον υφίσταται!
Συμπληρώστε εφόσον υφίσταται!
Συμπληρώστε εφόσον υφίσταται! Καταχωρήστε το βαθμό πτυχίου σας με ακρίβεια 2 δεκαδικών ψηφίων, πχ 7.84

Εργασία-προϋπηρεσία

(ανεξαρτήτως θέσης/επιχείρησης)

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Κανονισμός ΔΠΜΣ

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κανονισμό σπουδών του ΔΠΜΣ Επιχειρηματικότητα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο εδώ

Πληροφορίες μετακινήσεων

Πληροφορίες για μετακινήσεις αποστάσεις διαδρομές που πως Τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο, αεροπλάνο

Απόφοιτοι

Αγαπητοί απόφοιτοι,

το ΠΜΣ στην Επιχειρηματικότητα του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας δημιούργησε για τους απόφοιτούς του μια νέα υπηρεσία, το Γραφείο Αποφοίτων. Απευθύνεται στο σύνολο των αποφοίτων, από την ίδρυσή του έως και σήμερα και στόχος του Γραφείου αυτού είναι:

  • να σας προσφέρει ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών αλλά και τις νέες εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της οικονομικής επιστήμης και των συναφών αντικειμένων,
  • να διευκολύνει την επαγγελματική και κοινωνική σας δικτύωση με άλλους απόφοιτους των Προγραμμάτων Σπουδών μας,
  • να αναδείξει ευκαιρίες συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο, σε επίπεδο επιστημονικό αλλά και επαγγελματικό,
  • να αναδείξει τις επιτυχίες σας,
  • να εντοπίσει πιθανούς τρόπους συνεργασίας, με γνώμονα την κοινή ωφέλεια.

Μπορείτε να γραφείτε στη λίστα των αποφοίτων συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.