Ανακοινώσεις

Online Ομιλία του κου Βασίλη Δήμτσα με Θέμα «Από την ιδέα στην εταιρεία»

Ομιλία Β.Δήμτσα 22 05 2020 4

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ    

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διαδικτυακή ομιλία στο πλαίσιο του κύκλου των προγραμματισμένων ομιλιών του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιχειρηματικότητα».

Ομιλητής θα είναι ο κύριος Βασίλης Δήμτσας πρώην συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της “Intrideo” με κεντρικό θέμα της ομιλίας του «Από την ιδέα στην εταιρεία».

 

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω Webex, εδώ, και τα στοιχεία για την είσοδο είναι:

  • αριθμός συνεδρίασης: 954 253 426
  • κωδικός: Q9FyXr2QAe2 (79399727 from phones and video systems)

Η ώρα έναρξης της ομιλίας είναι στις 20:15, ενώ η τηλεδιάσκεψη θα ενεργοποιηθεί 15 λεπτά νωρίτερα.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή: ο κύριος Δήμτσας Βασίλειος είναι επιχειρηματίας, ασχολείται και πειραματίζεται με τις startups και είναι παθιασμένος με την συνεχή εξέλιξη και πρόοδο. Από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Μάιο του 2018 αφοσιώθηκε πλήρως στην δημιουργία και την υλοποίηση της Intrideo. Ο Βασίλης δραστηριοποιείται επίσης σε πολλές άλλες νεοσύστατες εταιρείες (Spotoo app, Artivistic) είτε ως συνιδρυτής είτε ως σύμβουλος και επενδυτής σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα των ομιλιών διοργανώνεται από τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλία.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο email της γραμματείας του ΔΠΜΣ «Επιχειρηματικότητα», Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.