Ομιλία με θέμα «Ανανεώνοντας ένα παραδοσιακό προϊόν»

ΔΠΜΣ Επιχειρηματικότητα Αφίσα Ομιλίας 16 10 2020

 

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Επιχειρηματικότητα». Ομιλητής θα είναι ο κύριος Φακίτσας Αστέριος, Business Development Manager της Foodsurfing με θέμα «Ανανεώνοντας ένα παραδοσιακό προϊόν».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 5 (1ος όροφος), στο πρώην κτίριο Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, Γαιόπολις, Περιφερειακή Οδός Λάρισας-Τρικάλων, 41110, Λάρισα), ώρα 17:00 ακριβώς και είναι ανοικτή στο κοινό.

Διευκρινίζεται πως κατά την προσέλευσή σας στον χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού, καθώς και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των παρευρισκόμενων. Επιπλέον, υπογραμμίζουμε ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για τον λόγο αυτό οι συμμετοχές προ επιβεβαιώνονται μέσω συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής εδώ. Σημειώνουμε ότι η φόρμα θα παραμείνει ανοικτή όσο υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων, εναλλακτικά θα παραμείνει κλειστή.

Σκοπός των ομιλιών του ΔΠΜΣ είναι η ανάπτυξη προβληματισμού σε ζητήματα επιχειρηματικότητας σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ.

Το πρόγραμμα των ομιλιών διοργανώνεται από τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Εκτύπωση   Email